Intereuopa prodaje UniCreditu logistički centar Čehov

Bez autora
Aug 15 2012

Intereuropa prodaje UniCreditu logistički centar Čehov za 50 milijuna eura. Taj je iznos samo trećina novca kojeg je Intereuropa uložila u taj projekt (144 milijuna eura). Kupca za svoje moskovsko ulaganja Intereuropa traži još od ljeta 2009. Neslužbeno se doznaje kako su se banke vjerovnice Interueope dogovorile o dokapitalizaciji te kompanije s oko 20 milijuna eura zajmova u njezin kapital. NLB, Nova kreditna banka Maribor i SID banke svoje bi povlaštene dionice pretvorile za oko deset milijuna eura zajmova. Zajmove bi u istom iznosu pretvorili i UniCredit, Gorenjska banka; Raiffeisen, SKB banka i Banka Koper, piše ljubljanski Dnevnik.

Intereuopa prodaje UniCreditu logistički centar ČehovIntereuropa prodaje UniCreditu logistički centar Čehov za 50 milijuna eura. Taj je iznos samo trećina novca kojeg je Intereuropa uložila u taj projekt (144 milijuna eura). Kupca za svoje moskovsko ulaganja Intereuropa traži još od ljeta 2009.

Neslužbeno se doznaje kako su se banke vjerovnice Interueope dogovorile o dokapitalizaciji te kompanije s oko 20 milijuna eura zajmova u njezin kapital. NLB, Nova kreditna banka Maribor i SID banke svoje bi povlaštene dionice pretvorile za oko deset milijuna eura zajmova. Zajmove bi u istom iznosu pretvorili i UniCredit, Gorenjska banka; Raiffeisen, SKB banka i Banka Koper, piše ljubljanski Dnevnik. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik